Rólam

Szabó Niki vagyok, a Papier&Paper létrehozója és tulajdonosa.

Ami a papír iránti rajongásomat illeti, szerintem minden a “szagos” radírnál és a szép füzeteknél kezdődött. Aztán később jött a papírimádat, amely azóta is tart. Először a decoupage papírokra nem tudtam nemet mondani, aztán találkoztam a scrapbook papírokkal és akkor végleg elvesztem. Annyira, hogy ez lett a munkám és a hobbim is. Megismerkedtem a scrapbook technikával. Külföldön élő barátnőnek és az internetnek köszönhetően egyre mélyebben ástam bele magam a témába és ismertem meg, hogy milyen sokrétűen alkalmazható. A munkámnak köszönhetően sok foglalkozást tartottam és az ottani résztvevők biztattak, hogy kezdjek el saját dolgokat készíteni. Általában megrendelésre dolgozom, de a saját ötleteimet is megvalósítom. Munkáim egyedi darabok, amelyek egyszerre igazodnak a megrendelő ízléséhez és képviselnek engem is.

2015-ben készítettem el az első óriás papírvirágomat, amely meghatározó lett a későbbi utamat illetően. Nem sokkal ezután megkaptam az első virágfal megrendelésemet, amelyet számos megtisztelő felkérés követett. Teljesen rabja lettem ennek dekorációs technikának, külföldi online tanfolyamokon, és szakkönyvekből képeztem magam. Nagy gyarkorlatot szereztem a virágkészítésben, és a követőim kérésének engedve 2016 óta workshopokon oktatom is a technikát.

Papírmunkáim: papírvirágok, virágfalak, rendezvény és parti dekoráció, fotóskellékek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..