Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

PAPÍRVIRÁG DEKORÁCIÓ WORKSHOP

2022.09.10.|10:00 - 13:30

16500Ft
Papírvirág workshop - 2022.09.10.

KÉSZÍTSÜNK EGYÜTT PAPÍRVIRÁG DEKORÁCIÓT!

MIT FOGSZ MEGTANULNI?
– Hogyan készíthetsz különböző típusú virágokat,virágközepeket és leveleket mindenféle speciális eszköz vagy gép nélkül, csak ollóval, papírral és ragasztóval.
– Különböző felületekre hogyan rögzítheted az elkészült dekorációt
– Gyakorlati tanácsokkal tudok segíteni, ha esküvődet, egy családi eseményt, vagy akár az otthonodat szeretnéd papírvirágokkal dekorálni.
– Megosztom veled az alapanyagok beszerzési forrásait, és az évek alatt megszerzett tudásomat, trükköket, és költséghatékony megoldásokat. Igen, azokat is, amit az ingyenes Youtube videókban nem mutatnak. 🙂

MIRE SZÁMÍTHATSZ MÉG?
A technika elsajátításán túl, 3 óriás papírvirágból és levelekből álló dekorációval térhetsz haza. A workshop végére egy kisebb papírvirág kollekció tulajdonosa leszel, amellyel díszíthetsz akár gyerekszobát vagy babaváró partit is. Ha pedig az esküvődre készülsz, akkor a nálam szerzett gyakorlattal, otthon már rutinosabban fogod elkészíteni a virágokat.
Az általad elkészített virágon kívül tiéd lesz egy fotókkal illusztrált virágkészítési útmutató is, amely egy virágsablont is tartalmaz.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED A WORKSHOPON?
A workshopra semmit sem kell magaddal hoznod. Minden szükséges alapanyagot és eszközt én biztosítok. Egyetlen dologról kell gondoskodnod: a virágod elszállításáról. Kérlek, gondolj arra is, hogy csapadékos időben is el kell tudnod vinni a virágodat!

KIKET VÁROK?
Erre a workshopra felnőtteket várok, és a maximális létszám 6 fő.
Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában, semmilyen előképzettség nem szükséges!

Oktató: Szabó Niki, a Papier&Paper alapítója és tulajdonosa. 9 éve foglalkozom papírdekoráció készítéssel, és 5 éve oktatom a papírvirág készítést.
Korábbi workshopokon készült fotókat, és egyéb referenciáimat az alábbi linken tudod megnézni:
https://www.facebook.com/PapierandPaper/photos/

Részvételi díj: 16.500,- Ft

A részvétel regisztrációhoz kötött, amely a részvételi díj elutalásával történik!

Időpont: 2022.09.10. 10 óra. A workshop időtartam kb. 3,5 óra. Érkezni kezdés előtt 15 perccel lehet.
Helyszín: Bluer Design Living (1147 Budapest, Csömöri út 46.)

COVID-19 TUDNIVALÓK
Ahhoz, hogy biztonságban együtt alkothassunk, néhány dolgot be kell tartanunk.

Mindent megteszek a workshop biztonságos lebonyolításának érdekében (csökkentett létszám a biztonságos távolság megtartásának érdekében, kézfertőtlenítő kihelyezése, stb.), de arra kérlek, hogy ebben te is légy a segítségemre! Kérlek, hogy te is hozz magaddal kézfertőtlenítőt, a szünetekben moss kezet, és csak egészségesen jelenj meg a tanfolyamon!

Ha regisztráltál a workshopra, de az alábbiak közül bármelyik fennáll, kérlek, hogy egy későbbi workshopra halaszd a részvételedet:
– Ha a workshop időpontját megelőző 48 órán belül az alábbi tünetek bármelyikét tapasztalod: láz vagy hidegrázás, köhögés, légszomj vagy légzési nehézség, fáradtság, izom- vagy testfájdalom, fejfájás, új íz- vagy szagláscsökkenés, torokfájás, orrdugulás vagy orrfolyás, hányinger vagy hányás, hasmenés).
– Ha COVID-19 vírussal fertőzött személlyel érintkeztél,
– Ha jelenleg a COVID-19 teszt eredményére vársz.

KÖSZÖNÖM, HOGY VIGYÁZOL MINDANNYIUNK EGÉSZSÉGÉRE!

Jelentkezni kizárólag az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet:

A jelentkezés után maximum 2 nappal válaszlevelet küldök a további teendőkkel. Kérlek, hogy a ellenőrizd a Levélszemét/Spam mappádat, mert előfordulhat, hogy az üzenetem oda kerül!

Részletek

Dátum:
2022.09.10.
Időpont:
10:00 - 13:30
Összeg:
16500Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Papier&Paper
E-mail:
info@papierandpaper.hu

Helyszín

Bluer Design
Csömöri út 46.
Budapest, 1147 Magyarország